Nomineer een bedrijf!

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019 wordt er een verkiezing gehouden voor De Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs. Voor u is het mogelijk om een bedrijf, of uw bedrijf, te nomineren voor deze prijs.

Alle bedrijven, groot of klein, kunnen via dit formulier worden opgegeven. De jury zal de bedrijven na het sluiten van de inzendingen categoriseren. De Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs zal worden uitgereikt in twee categorieën: Kleine ondernemingen (<10fte) en Grote ondernemingen (>10fte). De jury zal het ook dit jaar wederom niet makkelijk krijgen om in deze beide categorieën de ondernemers van 2019 te kiezen. De ieder jaar opnieuw geselecteerde externe juryleden gaan onder algehele leiding van onze Juryvoorzitter bepalen wie de winnaars 2019 worden.

De Stadsprijs, de publieksprijs van Bergen op Zoom, was vorig jaar zo’n succes dat we deze ook dit jaar weer gaan uitreiken. Hierbij kunnen alle inwoners van de stad stemmen op de genomineerde bedrijven.

Vul in het formulier eerst uw eigen naam in, en vervolgens alle gegevens van het bedrijf dat u wilt nomineren. Velden met een sterretje* zijn verplicht.

De nominatieronde van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019 is op 14 september 2019 gesloten.
De jury is op dit moment in beraad om 6 finalisten te kiezen die in aanmerking komen voor de Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs.

Deze 6 finalisten maken tevens kans op de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs. U kunt uw favoriete finalist steunen door binnenkort te stemmen.

Graag tot dan!

Bent u benieuwd naar de winnaars van afgelopen jaren? Bekijk de galerij voor alle foto’s van afgelopen jaren en ontdek welke bedrijven er voorheen in de prijzen zijn gevallen.

© 2019 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement