Stem op uw favoriet!

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019 wordt er een verkiezing gehouden voor de Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs èn de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs. De afgelopen maanden was het mogelijk om bedrijven, groot en klein, te nomineren om in aanmerking te komen voor een van deze prijzen.

De Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs zal worden uitgereikt in twee categorieën: Kleine ondernemingen (<10fte) en Grote ondernemingen (>10fte). De uitgekozen genomineerden worden bezocht door een jury en beoordeeld op ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

De officiële genomineerden worden bezocht door de juryleden en worden beoordeeld op:

– Ondernemerschap (40%)

– Innovatie (30%)

– Maatschappelijke betrokkenheid / in de samenleving / samenwerking (30%)

Op de avond van het gala zal staatssecretaris Mona Keijzer van economische zaken de prijzen uitreiken! 

De juryleden bestaan uit vertegenwoordigers van: Aangenaam Bergen op Zoom / Van Oers accountancy & advies / Rabobank / Oud winnaar Piet Jansen.

De Aangenaam GoBoZ Stadsprijs

Naast bovenstaande prijs zal de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs worden uitgereikt. De door de jury uitgekozen 6 overgebleven genomineerden komen voor deze prijs in aanmerking. Hoe wordt de winnaar gekozen? Dat doet u! Vanaf nu kunt u stemmen op de onderneming die volgens u de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs verdient. De winnaar wordt dus 100% gekozen door het publiek. Stemmen kan t/m 4 november 2019. De prijs zal 8 november 2019 uitgereikt worden door staatssecretaris Mona Keijzer van economische zaken.

Bent u er nog niet helemaal uit op wie u gaat stemmen? De finalisten hebben zichzelf voorgesteld in een eigen vlog. Hieronder kunt u binnenkort de vlogs bezoeken en bekijken. U kunt uw stem uitbrengen door het formulier in te vullen onderaan deze pagina. Deel deze pagina op uw sociale media kanalen en help uw favoriet een handje naar de overwinning.

Protix

Grote onderneming (>10fte)

Bruynzeel

Grote onderneming (>10fte)

Schoonmaakbedrijf Exclusive

Grote onderneming (>10fte)

Ideal Equestrian

Kleine onderneming (<10fte)

Franken Fruit

Kleine onderneming (<10fte)

Bakkerij van Ravels

Kleine onderneming (<10fte)

Breng hier uw stem uit!

Deze poll accepteert geen stemmen meer

Wie verdient volgens u de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs?

Bent u benieuwd naar de winnaars van afgelopen jaren? Bekijk de galerij voor alle foto’s van afgelopen jaren en ontdek welke bedrijven er voorheen in de prijzen zijn gevallen.

© 2019 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay