Praktische informatie

Datum & locatie

De 6e editie van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala werd gehouden in Het Groot Arsenaal, een toplocatie. Ook dit jaar zal het gala plaatsvinden op een prachtige, bijzondere locatie. Met trots presenteren wij u de locatie van het Aangenaam Goboz Ondernemersgala 2019: 

Het Ravelijn

Wij garanderen een spetterende 7e editie van ons gala met deze toplocatie. Waar u kunt netwerken, genieten van live entertainment, ondernemersprijzen én een afterparty!

Tijdens de avond zal onze eregast, staatssecretaris Mona Keijzer van economische zaken, een deel van de ondernemersprijzen uitreiken. 

(Foto’s: 1. Rijksoverheid / 2. SBM)

Programma

Het gala is een mooie avond voor ondernemers om te netwerken, geïnspireerd te worden en vooral om te genieten.

Tijdens het gala zal Rene Vermeulen van Restaurant ’t Spuihuis het diner verzorgen. 

Binnenkort vindt u hier meer informatie over het programma van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2019.   

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden er foto’s gemaakt die op deze website en Social Media accounts van GoBoZ kunnen worden geplaatst. Zodra u een of meerdere kaarten bestelt, en dus aanwezig bent op het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala, gaat u ermee akkoord dat er foto’s gemaakt kunnen worden waar u op staat en deze op de website en Social Media accounts geplaatst worden. Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala worden de foto’s gemaakt door Koolen Photography.

Lady and Gents heeft tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala 2017 de muziek verzorgd.

De Stichting Ondernemersgala

In 2012 is door een aantal enthousiaste mensen De Stichting Ondernemersgala opgericht. De stichting heeft als doel het ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in Bergen op Zoom uit te dagen en te stimuleren. We vertellen u graag meer over de stichting en het bestuur.

Hoofdsponsor Aangenaam Bergen op Zoom

Sponsor Van Oers Accountancy & Advies

Sponsor Rabobank

Subsponsoren van het Ondernemersgala 2017 | Sponsoring d.m.v. goederen / diensten.

Het Ondernemersgala wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2019 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement