Aanmelden GOBoZ Ondernemergala!

14 april 2023

GOBoZ Ondernemersgala in de Gouverneur Bergen op Zoom

Het is eindelijk weer zo ver, een nieuwe editie van het ondernemersgala!
Voor deze editie hebben we, zoals u van ons mag verwachten, weer een zéér bijzondere locatie weten te vinden, namelijk het restaurant “De Gouverneur”.

Aanmelden en stemmen op ondernemer van het jaar
We mogen ons tijdens het Ondernemersgala verheugen op verschillende bijzondere momenten. Uiteraard de Uitreiking van de ondernemersprijzen bedrijven groot, bedrijven klein en de
publieksprijs. De prijs voor de kaarten is dit jaar vastgesteld op €160,00 p.p (excl.btw).

Stemmen en aanmelden kan via de onderstaande formulieren.

Over VoltH2

Dit bedrijf gevestigd in het Groot Arsenaal is in verschillende fabrieken in Nederland bezig met de ontwikkeling van groene waterstof. Nu nog wordt waterstof geproduceerd uit methaan met een hoge CO2-
uitstoot. Door te werken met hernieuwbare energie, zoals windenergie, maakt VoltH2 waterstof 100% CO2 neutraal. Zij werken toe naar grootschalige waterstofproductie verspreid over Europa met meer marktwerking om de
situatie rondom waterstoftransitie te doorbreken.

Over DreaQus Brewery

Ontstaan uit een vriendschap tussen 3 vrienden die een passie delen voor speciaal bier, zijn zij gestart met het brouwen van een nieuw Bergs speciaal bier. Ondernemend als zij zijn en met veel enthousiasme zijn ze een eigen brouwerij begonnen met een aantal speciaal bieren die inmiddels veel aftrek vinden. Hun boegbeeld is de Buckethat wat een teken is van vriendschap, gezelligheid en impulsiviteit.

Over Het Packhuys

Leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen. Zij zijn voor vaste leveranciers de exclusieve distributeurs voor de Benelux. Het Packhuys is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf met gedreven en enthousiaste medewerkers, verlenen service met een grote S vanuit een no-nonsense mentaliteit.

Over Jewel Concepts

Na 20 jaar als goudsmid te hebben gewerkt, gericht op ontwerpen en produceren van sieraden, is in 2009 hun échte passie ontstaan in Jewel Concepts, sieraden waarin je voor eeuwig iets van jezelf of een dierbare kunt “vangen”. De emotionele waarde van een sieraad staat centraal, mogelijk gemaakt door een bv eigen vingerafdruk of gezichtsprofiel. Jewel Concepts staat voor goede kwaliteit, is authentiek en innovatief.

Over Lamb Weston/Meijer

Bekend van “Friet en meer”, zijn zij één van de grootste aardappelproducenten ter wereld. Ze maken diepgevroren frites in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Ook leveren ze halffabrikaten voor soep, aardappelpuree en nog veel meer. Dat doen ze zo duurzaam mogelijk door duurzaam telen, behoud van zoveel mogelijk voedingswaarde en een slimme verwerking van producten. Maar ook door frites te maken die korter gebakken hoeven te worden, met als resultaat, minder voedselverspilling en minder energie.

Over RO&AD

RO&AD Architecten, bekend van o.a. de Moses Brug bij Fort Roovere is een Bergs architectenbureau dat zowel ontwerpt op gebouwenniveau als op systeemniveau. Een gebouw is altijd onderdeel van een sociaal, economische, cultureel of ecologische systeem en moet daarin de juiste plaats krijgen. Door dit goed te verbinden krijg je altijd een duurzaam gebouw dat de waarde verminderd en in de loop van de tijd het systeem rijker maakt. En daarbij wordt het ook nog mooier en leuker.

Deze poll accepteert geen stemmen meer

Wie verdient volgens u de GoBoZ Publieksprijs?

Aanmelden
Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldingsformulier.
Tot dan!

© 2021 – GoBoZ Ondernemersgala Bergen op Zoom  |  Website: Studio Quay Privacy Statement | Algemene voorwaarden